Nieuwsbrief Incassoplein - april 2018

pleinpraat header  facebookiconlinkedintwitter
Digitale nieuwsbrief Incassoplein | april 2018 | Thema: Lentekriebels
 
 

Hij betaalt wel, hij betaalt niet, hij betaalt wel ...

 
 

Madelief

Het voorjaar komt er aan. De temperatuur gaat omhoog en de zon laat zich steeds vaker zien. De liefde hangt in de lucht. Lentekriebels zorgen voor verliefde blikken en spannende dates. Ook in het bedrijfsleven komt 'liefde op het eerste gezicht' voor. Sommige nieuwe klanten zijn soms te mooi om waar te zijn. Hoe ga jij als ondernemer hier mee om? Verdiep je je in hun financiële handel en wandel? Of moet je afwachten of een klant wel of niet betaalt?

 
 

Boterbriefje of boter bij de vis

 
 

VlindersVlinders in je buik hebben, voelt prettig als je liefde beantwoord wordt. Verliefd zijn, heeft echter ook een schaduwkant. Het is niet leuk als je verleidingspoging niks oplevert. Van sommige wensklanten krijg je ook vlinders in je buik. De liefde raakt bekoeld als zo'n klant zijn of haar rekening niet op tijd betaalt. Bij incasso hoop je ook dat je inspanningen beloond worden. Een boterbriefje hoeft incasso niet op te leveren. Boter bij de vis is voldoende.

 
 

Debiteuren aanmanen? Ken jij het klappen van de zweep?

 
 

ZweepDe liefde kent vele gezichten. Sommige verliefde stelletjes beloven elkaar eeuwige trouw tijdens een romatisch etentje bij bij kaars- of maanlicht. Andere koppels beantwoorden elkaars liefde liever met harde hand. De relatie die je met een klant onderhoudt, heeft veel gelijkenissen met de relatie tussen geliefden. Soms bekoelt de liefde, omdat klanten niet of veel te laat betalen. Ken jij het klappen van de zweep als je debiteuren moet aanmanen?

 
 

Video Ezra toont liefde voor het vak

 
 

FilmEen bekend spreekwoord zegt dat de liefde van de man door de maag gaat. Ik geef toe dat ik als Bourgondiër van lekker eten houd. Haute cuisine legt het af tegen de liefde voor mijn gezin. Zo geniet ik van mijn kinderen, hun passies en  ambities. Als student Audiovisuele Vormgeving & Animatie heeft mijn zoon Ezra liefde voor zijn toekomstige vak. Hij maakte een One Minute Wonder video van Incassoplein. Ik ben onder de indruk. Jij ook?  

 
 
www.incasso-plein.nl | contact | Facebook | Twitter